Η Samsung Electronics Hellas αποκαλύπτει τη νέα τηλεόραση 85 UHDS9
Η Samsung Electronics Hellas αποκαλύπτει τη νέα τηλεόραση 85 UHDS9

Author Topic: Η Samsung Electronics Hellas αποκαλύπτει τη νέα τηλεόραση 85 UHDS9  (Read 1040 times)

Offline Admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 170

    • View Profile
    • forumicro.com
Η Samsung Electronics Hellas αποκαλύπτει τη νέα τηλεόραση 85 UHDS9
Η εταιρεία θα βρίσκεται στο Posidonia Sea Tourism Forum 2013, όπου και θα παρουσιάσει επίσημα το νέο μοντέλο
 
Η Samsung Electronics Hellas θα συμμετάσχει, ως Χρυσός Χορηγός, στο Posidonia Sea Tourism Forum 2013, το οποίο θα διεξαχθεί 28-29 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Στο περίπτερό της εταιρείας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τη νέα 85'' UHD, S9 την εντυπωσιακή ναυαρχίδα της στην κατηγορία των τηλεοράσεων .Με τη UHDS9 η Samsung επιθυμεί να εκτοξεύσει σε νέα ύψη την οικιακή ψυχαγωγία, καθώς η νέα τηλεόραση διακρίνεται για το απίστευτο μέγεθος 85 ιντσών, τη θεαματική ποιότητα εικόνας, με ανάλυση 4Κ για μοναδικά ρεαλιστικά χρώματα και το εξαιρετικό, διαχρονικό design, με κομψό πλαίσιο που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Η UHDS9 είναι πλήρως αναβαθμίσιμη, ώστε να ανταποκρίνεται στα μελλοντικά πρότυπα των UHD τηλεοράσεων, εξασφαλίζοντας διαχρονική απόδοση. Παράλληλα, διαθέτει υψηλών προδιαγραφών ενσωματωμένα ηχεία, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ήχου 120W.
Όλες οι πρωτοποριακές καινοτομίες των Smart TVs είναι διαθέσιμες και στη UHDS9, φέρνοντας μια πραγματική επανάσταση στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας: το Smart Interaction, για απόλυτο έλεγχο της τηλεόρασης, μέσω φωνητικού ελέγχου, αναγνώρισης προσώπου και ελέγχου μέσω κίνησης χεριών, το Smart Hub, με πλούσιο βίντεο περιεχόμενο, αθλητικά, ενημέρωση, ταινίες αρχεία μουσικής και φωτογραφιών.
Η UHDS9 είναι εξοπλισμένη με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις όπως τετραπύρηνο επεξεργαστή (QuadCore), ενσωματωμένη κάμερα και Wireless LAN, για ακόμα πιο ενισχυμένες επιδόσεις.
Οι προτάσεις της Samsung για προηγμένη εμπειρία θέασης δεν σταματούν εδώ, καθώς στο ίδιο περίπτερο θα είναι διαθέσιμες και οι σειρές SmartTVF7000 και F8000.
Το περίπτερο της Samsung Electronics Hellas στο Posidonia Sea Tourism Forum 2013 είναι το Β24

πηγή: http://www.newsbomb.gr/technologia/story/311507/i-samsung-electronics-hellas-apokalyptei-ti-nea-tileorasi-85-uhds9