Show Posts - Admin
Show Posts - Admin

Show Posts

* Messages | Topics | Attachments

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Admin

Pages: 1 2 3 4 ... 12
16
Drivers / WIFI SKY 980WG DRIVERS
« on: September 03, 2013, 11:02:44 AM »
WIFI SKY 980WG
MODEL :WS-G6100
DRIVERS FOR WINDOWS XP 32/64 BIT

17
Ολοένα και περισσότερα Samsung αρχίζουν και παίρνουν φωτιά, και η Κορεάτικη εταιρία θα πρέπει να το ψάξει σοβαρά αυτό. Ένας ακόμη Κινέζος, πρώην-ιδιοκτήτης του Galaxy S4, που μένει στο Χονγκ Κονγκ έπαιζε με το S4 του ένα παιχνίδι όταν ξαφνικά άρχισε να βγάζει φλόγες! Ο Du (έτσι ονομάζεται ο άτυχος) πανικοβλήθηκε και έριξε το τηλέφωνο στο δωμάτιο όπου προσγειώθηκε κάτω από τον καναπέ και όπως καταλαβαίνετε, αυτός πήρε φωτιά και στη συνέχεια έκαψε όλο το διαμέρισμα.Εκεί στην Samsung θα πρέπει να ανησυχούν, για αυτή τη φορά ο Du χρησιμοποιούσε τα επίσημα προϊόντα της εταιρίας και δεν είχε συνδέσει κάποιο αξεσουάρ που προκαλούσε μη-φυσιολογική λειτουργία στο πανάκριβο αυτό κινητό.

Η Samsung εξετάζει το θέμα και θα τρέξει μια χημική ανάλυση πάνω στα ερείπια για να δουν αν τα προϊόντα του Du ήταν όντως τα επίσημα της Samsung.

πηγη: http://www.inews.gr/275/to-Samsung-Galaxy-S4-pianei-fotia-kai-kaigetai-olokliro-diamerisma.htm

18
English / RogueKiller
« on: July 05, 2013, 08:06:42 PM »
RogueKiller is a security tool that can be used to terminate and remove malicious processes and programs from your computer.
RogueKiller has the following features:

Kills malware and hidden processes.
Stop malware services.
Unloads malware DLLs from processses.
Removes malicious autorun entries.
Can fix DNS hijackers
Can fix Proxy Hijackers
Can repair the HOSTS file.
Restores shortcuts hidden by the FakeHDD rogues.
Analyze the Master Boot Record for symptoms of Rootkit infections.
List and Fix SSDT, Shadow SSDT, and IRP Hooks caused by Rootkits.
Displays and restores patched system files.
 

19
English / Malwarebytes Anti-Rootkit
« on: July 05, 2013, 08:02:55 PM »
Malwarebytes Anti-Rootkit is a free program that can be used to search for and remove rootkits

20
English / Glary Utilities
« on: July 05, 2013, 07:57:36 PM »
Glary UtilitiesProvides a one-stop solution for PC performance optimization
Boost PC speed and fixes frustrating errors, crashes and freezes
Features one-click functionality and easy, automated options
Protects your privacy and makes your computer faster and cleaner

21
English / PuTTY
« on: July 05, 2013, 07:48:29 PM »
PuTTY is a Windows client for several remote shell protocols such as SSH and Telnet. Included in the installer are auxilliary utilities to generate PuTTY-compatible keyfiles for password-less login. PuTTY is the premier Windows utility for administering remote computers via simple command line.

22
English / RKill
« on: July 05, 2013, 07:42:38 PM »
RKill is a program that was developed at BleepingComputer.com that attempts to terminate known malware processes so that your normal security software can then run and clean your computer of infections. When RKill runs it will kill malware processes and then removes incorrect executable associations

23
English / AdwCleaner
« on: July 05, 2013, 07:40:09 PM »
AdwCleaner is a program that searches for and deletes Adware, Toolbars, Potentially Unwanted Programs (PUP), and browser Hijackers from your computer.

Operating System:   Windows XP/Vista/7/8
32-bit program. May not work on 64-bit operating systems.

24
English / Kaspersky Lab
« on: July 05, 2013, 07:38:13 PM »
TDSSKiller is a utility created by Kaspersky Labs that is designed to remove the TDSS rootkit. This rootkit is know under other names such as Rootkit.Win32.TDSS, Tidserv, TDSServ, and Alureon. TDSSKiller will also attempt to remove other rootkits such as the ZeroAccess or ZeroAccess rootkit if it is detected.


25
Greek / Μήνυση Apple κατά Samsung
« on: July 03, 2013, 09:16:31 PM »
Η Apple υπέβαλε μήνυση κατά της Samsung Electronics, υποστηρίζοντας ότι η σειρά προϊόντων Galaxy Line της Samsung, που περιλαμβάνει κινητά τηλέφωνα και tablet, είναι δουλική αντιγραφή του iPhone και του iPad.
 
Τα προϊόντα της Galaxy χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android της Google, αναφέρεται στην αγωγή, η οποία συναγωνίζεται άμεσα το σύστημα που χρησιμοποιείται στα κινητά της Apple. Ωστόσο, η αγωγή της Apple κατά της Samsung, επικεντρώνεται στο χαρακτηριστικά σχεδιασμού της Galaxy, όπως η εμφάνιση που έχουν τα εικονίδια στην οθόνη.
 
Η αγωγή κατηγορεί την Samsung ότι παραβίασε τα δικαιώματα και τις πατέντες της Apple. Αυτού του είδους κραυγαλέα αντιγραφή, είναι λάθος, τόνισε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της Apple, Kristin Huguet.

Epic trolling της Samsung-Πλήρωσε το πρόστιμο του 1 δισ. στην Apple σε κέρματα των 5 λεπτών!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιθύνοντες της Apple το πρωί του Σαββάτου όταν αντίκρυσαν στις πύλες της εταιρείας 30 οχήματα που μετέφεραν κέρματα αξίας 5 λεπτών. Όταν είπαν στους οδηγούν ότι προφανώς πρόκειται για λάθος, ο Τιμ Κουκ έλαβε μια κλήση από τον γενικό διεθυντή της Samsung ο οποίος τον ενημέρωνε ότι η εταιρεία του αποφάσισε να πληρώσει το πρόστιμο του ενός δισεκατομμυρίου δολλαρίων σε κέρματα!Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η απόφαση του δικαστηρίου δεν διευκρινίζει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η πληρωμή του ποσού στην Apple συνεπώς η Samsung έχει την απόλυτη ευχέρεια να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξοφλήσει το πρόστιμο.

Το βρώμικο αλλά ιδιοφυές trolling προκάλεσε νέους πονοκεφάλους στην Apple καθώς τώρα θα πρέπει να καταμετρηθούν τα κέρματα προκειμένου να διαπιστωθεί αν το ποσό είναι ολόκληρο ενώ στη συνέχεια πρέπει να ψάξουν ποια τράπεζα θα δεχθεί αυτό τον όγκο κερμάτων προκειμένου να τα βάλει σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ο Λι Κουν Χι, πρόεδρος της Samsung Electronics, ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ότι η εταιρεία του δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να δέχεται προσβολές από μια παρέα τύπων με στυλ  και αν θέλουν όντως να παίξουν βρώμικα τότε θα γίνει έτσι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κέρματα για να πίνετε αναψυκτικά εφ όρου ζωής ή να τα λιώσετε για να κάνετε υπολογιστές, δεν είναι πρόβλημά μου, εγώ ξεπλήρωσα τις οφειλές μου σύμφωνα με ότι προβλέπει ο νόμος ήταν το σχόλιο του σκληρού Κουν Χι ενώ τις επόμενες ημέρες στα κεντρικά της Apple θα φτάσουν 20 δισεκατομμύρια κέρματα αξίας 5 λεπτών.

πηγή :http://www.koolnews.gr/diethni/epic-trolling-tis-samsung-plirose-to-prostimo-tou-1-dis-stin-apple-me-kermata-ton-5-lepton/

http://www.dealnews.gr/politiki/item/16894-%CE%9C%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-Apple-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-Samsung

26
Η ασπιρίνη μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο του εντέρου
Όσοι παίρνουν τακτικά ασπιρίνη, έχουν μειωμένο κίνδυνο για καρκίνο του εντέρου, διαπίστωσε μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.Σύμφωνα με τη μελέτη, η λήψη ασπιρίνης τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα καθιστά κατά 27% λιγότερο πιθανή την εμφάνιση αυτής της μορφής καρκίνου στη διάρκεια μιας περιόδου 30 ετών, συγκριτικά με όσους παίρνουν ασπιρίνη σπάνια ή καθόλου.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον γαστρεντερολόγο Άντριου Τσαν του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου (JAMA). Μελέτησαν τις περιπτώσεις άνω των 127.000 ανθρώπων για μια μεγάλη περίοδο από τη δεκαετία του ΄80 έως το 2012, στη διάρκεια της οποίας οι 1.226 ανέπτυξαν καρκίνο του εντέρου.

Μεταξύ όσων δεν έπαιρναν ασπιρίνη συχνά, υπήρξαν 40,2 διαγνώσεις καρκίνου ανά 100.000 άτομα, έναντι μόνο 30,5 διαγνώσεων ανά 100.000 μεταξύ όσων ελάμβαναν τακτικά ασπιρίνη. Όσοι έπαιρναν έξι έως 12 ασπιρίνες την εβδομάδα, είχαν κατά μέσο όρο 30% μικρότερο κίνδυνο ανάπτυξης αυτού του καρκίνου. Όμως η προστατευτική δράση της ασπιρίνης δεν ισχύει για όσους στο DNA τους έχουν μετάλλαξη του γονιδίου BRAF, οι οποίοι υπολογίζονται στο 10% έως 15% όσων έχουν καρκίνο του εντέρου.

Τα νέα ευρήματα επιβεβαιώνουν προηγούμενες έρευνες, που επίσης έχουν δείξει μειωμένο κίνδυνο για καρκίνο του εντέρου μεταξύ όσων παίρνουν ασπιρίνη συχνά και για καιρό. Υπογραμμίζουν όμως και πως όσοι έχουν την μετάλλαξη του εν λόγω γονιδίου, δεν κινδυνεύουν λιγότερο. Συνεπώς, όπως είπε ο Τσαν, το επόμενο βήμα θα είναι να εντοπιστούν όσοι κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν τη συγκεκριμένη μετάλλαξη.

Παρόλα αυτά, οι ερευνητές τόνισαν ότι η ασπιρίνη δεν πρέπει να λαμβάνεται τακτικά χωρίς προηγουμένως να υπάρξει συνεννόηση πρώτα έναν γιατρό, καθώς μπορεί να επιφέρει παρενέργειες όπως αιμορραγία. Ακόμα, επεσήμαναν πως η λήψη ασπιρίνης μειώνει μεν την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου στο έντερο, όμως δεν βελτιώνει το προσδόκιμο ζωής του ασθενούς, αν ο καρκίνος έχει ήδη αναπτυχθεί.
πηγή:http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathciv_1_26/06/2013_505884

27
Greek / Interface Traffic Indicator
« on: June 29, 2013, 10:29:41 PM »
Δημιουργία γραφημάτων για τη μέτρηση της εισερχόμενης και εξερχόμενης κίνησης ενός interface. Κατάλληλο για την παρακολούθηση επιλεγμένων interfaces δικτύου σε επαγγελματικό επίπεδο ή για παρακολούθηση ενός οικιακού δικτύου ή σύνδεσης στο Ιnternet.

28
English / The Handbook of Essential Mathematics
« on: June 28, 2013, 09:43:16 PM »
For Pubic Release: Distribution Unlimited
The Air Force Research Laboratory
The Handbook of Essential Mathematics
Formulas, Processes, and Tables
Plus Applications in Personal Finance

29
English / Topology MATH
« on: June 28, 2013, 09:39:15 PM »
Topology MATH 4181
Fall Semester 1999
David C. Royster
UNC Charlotte
November 11, 1999

30
English / algebraic NUMBER THEORY
« on: June 28, 2013, 09:34:56 PM »
Math 784: algebraic NUMBER THEORY
(Instructor's Notes)

Pages: 1 2 3 4 ... 12