Μήνυση Apple κατά Samsung
Μήνυση Apple κατά Samsung

Author Topic: Μήνυση Apple κατά Samsung  (Read 1244 times)

Offline Admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 170

    • View Profile
    • forumicro.com
Μήνυση Apple κατά Samsung
« on: July 03, 2013, 09:16:31 PM »
Η Apple υπέβαλε μήνυση κατά της Samsung Electronics, υποστηρίζοντας ότι η σειρά προϊόντων Galaxy Line της Samsung, που περιλαμβάνει κινητά τηλέφωνα και tablet, είναι δουλική αντιγραφή του iPhone και του iPad.
 
Τα προϊόντα της Galaxy χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android της Google, αναφέρεται στην αγωγή, η οποία συναγωνίζεται άμεσα το σύστημα που χρησιμοποιείται στα κινητά της Apple. Ωστόσο, η αγωγή της Apple κατά της Samsung, επικεντρώνεται στο χαρακτηριστικά σχεδιασμού της Galaxy, όπως η εμφάνιση που έχουν τα εικονίδια στην οθόνη.
 
Η αγωγή κατηγορεί την Samsung ότι παραβίασε τα δικαιώματα και τις πατέντες της Apple. Αυτού του είδους κραυγαλέα αντιγραφή, είναι λάθος, τόνισε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της Apple, Kristin Huguet.

Epic trolling της Samsung-Πλήρωσε το πρόστιμο του 1 δισ. στην Apple σε κέρματα των 5 λεπτών!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιθύνοντες της Apple το πρωί του Σαββάτου όταν αντίκρυσαν στις πύλες της εταιρείας 30 οχήματα που μετέφεραν κέρματα αξίας 5 λεπτών. Όταν είπαν στους οδηγούν ότι προφανώς πρόκειται για λάθος, ο Τιμ Κουκ έλαβε μια κλήση από τον γενικό διεθυντή της Samsung ο οποίος τον ενημέρωνε ότι η εταιρεία του αποφάσισε να πληρώσει το πρόστιμο του ενός δισεκατομμυρίου δολλαρίων σε κέρματα!Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η απόφαση του δικαστηρίου δεν διευκρινίζει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η πληρωμή του ποσού στην Apple συνεπώς η Samsung έχει την απόλυτη ευχέρεια να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξοφλήσει το πρόστιμο.

Το βρώμικο αλλά ιδιοφυές trolling προκάλεσε νέους πονοκεφάλους στην Apple καθώς τώρα θα πρέπει να καταμετρηθούν τα κέρματα προκειμένου να διαπιστωθεί αν το ποσό είναι ολόκληρο ενώ στη συνέχεια πρέπει να ψάξουν ποια τράπεζα θα δεχθεί αυτό τον όγκο κερμάτων προκειμένου να τα βάλει σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ο Λι Κουν Χι, πρόεδρος της Samsung Electronics, ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ότι η εταιρεία του δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να δέχεται προσβολές από μια παρέα τύπων με στυλ  και αν θέλουν όντως να παίξουν βρώμικα τότε θα γίνει έτσι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κέρματα για να πίνετε αναψυκτικά εφ όρου ζωής ή να τα λιώσετε για να κάνετε υπολογιστές, δεν είναι πρόβλημά μου, εγώ ξεπλήρωσα τις οφειλές μου σύμφωνα με ότι προβλέπει ο νόμος ήταν το σχόλιο του σκληρού Κουν Χι ενώ τις επόμενες ημέρες στα κεντρικά της Apple θα φτάσουν 20 δισεκατομμύρια κέρματα αξίας 5 λεπτών.

πηγή :http://www.koolnews.gr/diethni/epic-trolling-tis-samsung-plirose-to-prostimo-tou-1-dis-stin-apple-me-kermata-ton-5-lepton/

http://www.dealnews.gr/politiki/item/16894-%CE%9C%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-Apple-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-Samsung